Függöny varrás

Kedvező ár-érték arányú egyedi függöny varrás, kiemelkedő minőségben 

Függöny szabás

Az enteriőrhöz passzoló függöny kiválasztása olykor rendkívül nehéz feladat. Megtalálni a megfelelő anyagtípust már önmagában nem egyszerű, de a méretek számításával is könnyen meggyűlhet a baja. Függöny varrás szolgáltatásunk keretében az Ön egyedi igényei szerint gyorsan és precízen elkészítjük gyönyörű új függönyét. Levesszük a terhet a válláról az anyagmennyiség számításától a karnis és a függöny felszereléséig: bízza ránk a függöny varrás teljes folyamatát!

egyedi függöny varrás

Egyedi függöny varrás az Arany Fotelnél

Külső felmérés és házhoz szállítás:

Kollégáink külső helyszínen felmérik a nyílászárókat és felveszik a függöny készítéshez szükséges méreteket, majd ajánlatot adnak. A kész függönyt házhoz is szállítjuk, így rengeteg időt spórolhat, ráadásul a méretek is biztosan tökéletesek lesznek.

Óriási kínálat:

Üzletünkben több százféle anyagból tudja kiválasztani az Önnek megfelelő textúra és színkombinációt. Modern, minimalista, elegáns, de loft stílushoz illő függönyöket is tudunk készíteni széles felhozatalunknak köszönhetően.

Különleges függöny anyagok:

Kínálatunkban izgalmas anyagú sötétítő és áttetsző függönyök találhatók. Exkluzív selyem, brokát, voile, festett és hímzett selyemmuszlin valamint organzák jellemzik állandó választékunkat. Azoknak a vásárlóinknak, akik még különlegesebb, de modern függönyre vágynak a pamut, juta és len anyagokat szoktuk ajánlani.

Függöny varrás garancia:

Az általunk varrt függönyökre egy év garanciát vállalunk. A tartósságra a kiváló anyaghasználat és a szakszerű elkészítés jelenti a biztosítékot. Az Arany Fotel függönyök nem fognak néhány éven belül kifakulni a napfénytől és a tisztítástól sem.

Függöny varrás évtizedes tapasztalattal:

Műhelyünkben 1957 óta foglalkozunk kárpitozással, bútorjavítással és függönykészítéssel. Több ezer gyönyörű függöny varrását végeztük el az évtizedek alatt, melyek között aligha volt két egyforma. Szolgáltatásunk nem a nagy méteráru szaküzletek példáját követi. Az Arany Fotelnél egyedi és igazán tartós függönyöket készítünk, melyek hozzájárulnak az enteriőr szépségéhez.

Európából importált függöny anyagok:

A boltunkban elérhető függönyáru többsége francia, spanyol és német földről érkezik. A függöny fajtákat és az elérhető mintákat üzletünkben és katalógusunkban is meg tudjuk mutatni Önnek.

függöny varrás minőségi anyagból

Függöny varrás árak

A függöny varrás ár az ajánlatkérés után számítható ki pontosan. Kedvező ár-érték arányú szolgáltatást kínálunk, melynek keretében nem csak anyagot biztosítunk, hanem időt is spórolunk Önnek.

sötétítő függöny varrás

Függöny varrás: milyen típusú függönyöket tudunk elkészíteni?

  • Sötétítő:manapság már kevésbé divatos sötétítő függönyt választani, pedig azoknál az ablakoknál, ahol nem lehet redőnyt felszerelni igenis nagyon hasznos lehet. Kínálatunkban a legkiválóbb függöny anyagokból tudjuk elkészíteni, brokát mellett akár cinege, klasszicista, barokk vagy absztrakt mintás pamut függönyök is elérhetők. Díszítésként paszományokat is el tudunk helyezni a kész függönyön.
  • Fényáteresztő:különleges len, organza és egyéb fényáteresztő anyagok állnak rendelkezésére, ha Ön a hagyományos fényáteresztő drapériákat kedveli.
  • Vitrázs:a vitrázsrudak kettő az egyben megoldásnak számítanak. Az ablak alsó részén senki sem tud belátni, azonban a függöny fölött az üveg teljes mértékben beengedi a napfényt a helyiségbe. Körfolyosós vagy sötét lakások esetében igen előnyös: válassza Ön is, ha hasonló problémákkal küzd a mindennapokban.

Természetesen mindenféle függöny típushoz szívesen ajánlunk karnisokat is, lakberendezőnk szívesen segít Önnek a tökéleteset kiválasztani.

A függöny készítés menete

kedvező függöny varrás árak

1. Lépés

Az ajánlatkérést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és leegyeztetünk egy időpontot helyszíni felmérésre vagy egy találkozóra budapesti üzletünkben. Így egy pontosabb képet kapunk az elképzeléseket illetően, és céltudatosabban tudunk Önnek tanáccsal szolgálni.

függöny készítés menete 02

2. Lépés

A legfontosabb az otthona stílusához illő függönyanyag megtalálása és az anyagmennyiség helyes számítása. Lakberendező munkatársunk függöny ötleteket ad a bútorok és a falak színe alapján, valamint karnisfajtát is javasol Önnek. Kínálatunkban rengeteg gyönyörű esztétikájú textília és karnis közül válogathat.

függöny készítés menete 03

3. Lépés

Cégünk fő profilja egyedi termékek készítése az Ön igényei szerint. Miután sikerült kiválasztani a kívánt textíliát, következhet a méretre szabás, majd az oldalak és a lenti rész szegése. Utóbbi műveletet csak ólomsúly, hullámos szegély vagy alsó csipke esetén hagyjuk el. Igény szerint bújtatóházat, behúzó szalagot, ringli, fület vagy akár tépőzárat is varrunk függönyeire, végül kivasaljuk.

függöny készítés menete 04

4. Lépés

Miután néhány munkanap alatt elkészítjük a függönyöket, szolgáltatásunk részeként házhoz is szállítjuk Önnek. Ezután kompletten felszereljük a karnist és a függönyöket az elképzelések szerint a mennyezetre, oldalfalra. Tapasztalt csapatunk számára nem akadály sem a nagy belmagasság, sem pedig a tetőtéri és ferde ablakok karnisozása sem.

függöny készítés menete 04

5. Lépés

Kérésre rendszeresen elvégezzük a függönyök tisztítását is. Szakértő kolléganőnk a szolgáltatás keretein belül házhoz megy a függönyökért, speciális tisztítószerekkel frissé és ragyogóvá varázsolja őket, majd vissza is rakja az ablakra. Önnek nem kell elvégeznie ezt a fáradságos munkát, bízza ránk a macerás függönytisztítást is.

Referencia munkáink

Egyedi függöny varrás: miért hasznosak a szobában?

Kontrollálható a szobába belépő fény mennyisége

Nem mindenki képes jól tolerálni, hogy a napsugarak vagy az ablak előtt elhaladó járművek folyton villognak. A függönyökkel magunk szabályozhatjuk a beáramló fényerősséget tetszés szerint. A függönyök fontosságát a lakásban akkor értjük meg igazán, ha épp meg szeretnénk világítani vagy el akarjuk sötétíteni a szobát.  A függönyöknek köszönhetően napközben is le tudunk dőlni pihenni egy-két órácskára, vagy kényelmesen megnézhetjük a délutáni meccset.

Remek dekorációk

Nagyszerű dekorációra lenne szüksége, hogy teljes legyen a nappali vagy a hálószoba összképe? Kiválóan megállják a helyüket a függönyök befejező dizájnelemként a ház szinte összes helyiségébe. Az otthonunk elrendezéséhez és árnyalataihoz passzoló egyedi függöny anyagokkal a romantikustól a modernig bármilyen lakberendezési stílust remekül ki lehet egészíteni. Akár a család összes tagja kialakíthat magának egy sajátos esztétikummal rendelkező, egyedülálló szobát – a lehetőségek számának csak a képzeletünk szab határt.

A függönyök jó hő- és hangszigetelők

A függönyök nemcsak dekorációs szempontból előnyösek otthonunk számára, hanem a szigetelési mutatók tekintetében is. A jól megválasztott függönyökkel befolyásolható a ház hőmérséklete a nagy nyári melegben vagy a téli hidegben. Ennek köszönhetően kevesebbet kell használni a klímát/fűtést, amivel jót teszünk mind a környezetnek, mind pedig a pénztárcánknak.

Ha forgalmasabb környéken vagy nagyvárosban lakunk, a megfelelő függönyök segíthetnek otthonunk hangszigetelésében. Ha megfelelően karbantartjuk őket, sok kellemetlen zajtól szabadíthat meg minket. Tisztításkor biztosnak kell lennünk abban, hogy milyen anyaggal van dolgunk, mivel a különböző szövetek eltérő gondoskodást igényelnek. Amikor megszabadítjuk a függönyöket a portól és a kosztól, fordítsunk különös gondot a redőkre, szegélyekre, hajtásokra.

Egyszerűen elkészíthető

A megfelelő szabási és varrási szolgáltatással olyan egyedi függönyöket lehet elkészíteni, amilyet csak akarunk. Csupán ki kell választani a függönyök szövetét és kialakítását, a szakemberek pedig elvégzik a többit. Természetesen vannak, akik inkább saját kezűleg próbálják meg elkészíteni a függönyeiket – azonban valóban tartós, minőségi munkát csak a kárpitosmesterek biztosan garantálni.

Dinamikusak

A függönyökhöz gyakorlatilag bármi hozzáadható, amit a kreativitásunk és ízlésünk diktál. Segítenek megvalósítani egy rég elképzelt szobát és életet lehelni belé –feldíszíthető különféle gyöngyökkel, kézimunkákkal és még sok más mindennel. Egy egyéni dizájnnal remekül tükrözhetjük életmódunkat és sajátos preferenciáinkat.

Megválaszolatlan kérdései lennének? Keresse segítőkész kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!