Függöny varrás

Kedvező ár-érték arányú egyedi függöny varrás, kiemelkedő minőségben 

Függöny szabás

Az enteriőrhöz passzoló függöny kiválasztása olykor rendkívül nehéz feladat. Nemcsak a megfelelő anyagtípus megtalálása, de a méretek számításával is könnyen meggyűlhet a baja. Mi levesszük ezt a terhet is az Ön válláról: bízza ránk a függöny varrás teljes folyamatát!

függöny varrás egyedileg

Egyedi függöny varrás az Arany Fotelnél

Külső felmérés és házhoz szállítás:

Kollégáink külső helyszínen felmérik a nyílászárókat és felveszik a függöny készítéshez szükséges méreteket, majd ajánlatot adnak. A kész függönyt házhoz is szállítjuk, így rengeteg időt spórolhat, ráadásul a méretek is biztosan tökéletesek lesznek.

Óriási kínálat:

Üzletünkben több százféle anyagból tudja kiválasztani az Önnek megfelelő textúra és színkombinációt. Modern, minimalista, elegáns, de loft stílushoz illő függönyöket is tudunk készíteni széles felhozatalunknak köszönhetően.

Különleges függöny anyagok:

Kínálatunkban izgalmas anyagú sötétítő és áttetsző függönyök találhatók. Exkluzív selyem, brokát, voile, festett és hímzett selyemmuszlin valamint organzák jellemzik állandó választékunkat. Azoknak a vásárlóinknak, akik még különlegesebb, de modern függönyre vágynak a pamut, juta és len anyagokat szoktuk ajánlani.

Garancia:

Az általunk varrt függönyökre egy év garanciát vállalunk. A tartósságra a kiváló anyaghasználat és a szakszerű elkészítés jelenti a biztosítékot. Az Arany Fotel függönyök nem fognak néhány éven belül kifakulni a napfénytől és a tisztítástól sem.

Évtizedes tapasztalat:

Műhelyünkben 1957 óta foglalkozunk kárpitozással, bútorjavítással és függönykészítéssel. Több ezer gyönyörű függöny varrását végeztük el az évtizedek alatt, melyek között aligha volt két egyforma. Szolgáltatásunk nem a nagy méteráru szaküzletek példáját követi. Az Arany Fotelnél egyedi és igazán tartós függönyöket készítünk, melyek hozzájárulnak az enteriőr szépségéhez.

Európából importált függöny anyagok:

A boltunkban elérhető függönyáru többsége francia, spanyol és német földről érkezik. A függöny fajtákat és az elérhető mintákat üzletünkben és katalógusunkban is meg tudjuk mutatni Önnek.

különleges függöny készítés

Függöny varrás árak

A függöny varrás árat csak az ajánlatkérés után tudjuk pontosan kiszámítani. Kedvező ár-érték arányú szolgáltatást kínálunk, melynek keretében nem csak anyagot biztosítunk, hanem időt is spórolunk Önnek.

kedvező függöny varrás árak

Függöny varrás: milyen típusú függönyöket tudunk elkészíteni?

  • Sötétítő: manapság már kevésbé divatos sötétítő függönyt választani, pedig azoknál az ablakoknál, ahol nem lehet redőnyt felszerelni igenis nagyon hasznos lehet. Kínálatunkban a legkiválóbb függöny anyagokból tudjuk elkészíteni, brokát mellett akár cinege, klasszicista, barokk vagy absztrakt mintás pamut függönyök is elérhetők. Díszítésként paszományokat is el tudunk helyezni a kész függönyön.
  • Fényáteresztő: különleges len, organza és egyéb fényáteresztő anyagok állnak rendelkezésére, ha Ön a hagyományos fényáteresztő drapériákat kedveli.
  • Vitrázs: a vitrázsrudak kettő az egyben megoldásnak számítanak. Az ablak alsó részén senki sem tud belátni, azonban a függöny fölött az üveg teljes mértékben beengedi a napfényt a helyiségbe. Körfolyosós vagy sötét lakások esetében igen előnyös: válassza Ön is, ha hasonló problémákkal küzd a mindennapokban.

Természetesen mindenféle függöny típushoz szívesen ajánlunk karnisokat is, lakberendezőnk szívesen segít Önnek a tökéleteset kiválasztani.

A függöny készítés menete

kedvező függöny varrás árak

1. Lépés

Az ajánlatkérést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és leegyeztetünk egy időpontot helyszíni felmérésre vagy egy találkozóra budapesti üzletünkben.

függöny készítés menete 02

2. Lépés

A legfontosabb az otthona stílusához illő függönyanyag megtalálása és az anyagmennyiség helyes számítása. Lakberendező munkatársunk a függöny ötleteket ad a bútorok és a falak színe alapján és karnisfajtát is javasol Önnek.

függöny készítés menete 03

3. Lépés

 Az előre egyeztetett elképzelés alapján néhány munkanap alatt el is készítjük a függönyöket. Szolgáltatásunk része, hogy a házhozszállítás során kompletten felszereljük Önnek a karnist és a függönyt.

.

függöny készítés menete 04

4. Lépés

Kérésre rendszeresen elvégezzük a függönyök tisztítását is. Szakértő kolléganőnk a szolgáltatás keretein belül házhoz megy a függönyökért, speciális tisztítószerekkel frissé és ragyogóvá varázsolja őket, majd vissza is rakja az ablakra. Önnek nem kell elvégeznie ezt a fáradságos munkát, bízza ránk a macerás függönytisztítást is. 

Referencia munkáink

Ön is szeretne tartós új függönyöket otthonába? Kérje ajánlatunkat gyorsan és egyszerűen!