Bútorszövet bolt, bútorszövet Budapest

Minőségi, stílusos, tartós bútorszövetek rendkívül széles választéka

Prémium bútorszövetek

Az enteriőrhöz passzoló bútorszövet kiválasztása hosszadalmas folyamat. A bútor és az otthonunk stílusát is figyelembe kell vennünk, mielőtt meghozzuk a nagy döntést. Jól jön ilyenkor egy szakértő, aki praktikus tanácsokkal is segíti a vásárlást. Üzletünkben lakberendezői tanácsadással kínálunk szebbnél szebb bútorszöveteket. Célunk, hogy ügyfeleinknek egyedi és tartós bútorokat készítsünk: ismerje meg szolgáltatásainkat!

bútorszövet választás

Ízelítő választékunkból

Antik 
Art Deco
Barokk
Bársony
Brokát
Csíkos
Dzsungel
Gyerekminta
Madaras
Műbőr
Patchwork
Pikkelymintás
Plüss
Retro
Szecessziós
Természetes
Textilbőr
Vintage
Virágos
Klasszikus
Rusztikus
Angol vászon
Goblein
Szennytaszító
Lángmentes
Vízzel tisztítható
Modern
Kültéri

Miért az Arany Foteltől vásároljon bútorszövetet?

Évtizedes tapasztalat:

Bútorszövet boltunk 1957-ben nyitotta meg kapuit ügyfeleink előtt. Az évtizedek során műhelyünkben több ezer muzeális és használati bútort újítottunk fel. Emellett egyedi bútorok gyártásával is foglalkozunk, így pontosan ismerjük, hogy mitől lesz időtálló egy fotel vagy kanapé. A minőségi alapanyagokból közel 65 éve nem engedünk.

Nagy kapacitás:

Kárpitos és asztalos mesterekből álló csapatunk a lakossági megrendelések mellett közületek és múzeumok számára is gyors és pontos határidőkkel tudja teljesíteni a megrendeléseket.

Óriási kínálat:

Több ezerféle bútorszövetet kínálunk antik, rusztikus, muzeális és modern bútorok javítására, felújítására. Az Arany Fotelnél különleges szövésű és anyag összetételű bútorszöveteket is megtalál, többek között bársony, zsenília, vászon és brokát változatokat is.

Európai importőrök

Választékunk attól igazán egyedi, hogy az anyagok többségét Franciaországból, Olaszországból, Spanyolországból és Belgiumból vásároljuk minőségi európai gyártóktól. A különleges kelméket üzletünkben és katalógusunkban tudjuk megmutatni ügyfeleinknek, melyek kiválasztásában lakberendezési szakértőink állnak rendelkezésére.

Garancia:

az általunk javított, restaurált bútorokra 1 év garanciát vállalunk. A hosszútávú tartósságra az általunk használt legmagasabb minőségű alapanyagok jelentik a biztosítékot. Bútoraink elhasználódási ideje 10-15 év. A befektetett energia és pénzösszeg az évekre levetítve sokkal jobban megtérül, mint az olcsóbb, azonban silányabb színvonalú előre gyártott bútorokat választaná.

bútorszövet kínálat

Bútorszövet árak

A kedvező méter/ár mellett prémium minőségű drágább bútorszöveteket is kínálunk egyedi kárpitozáshoz. Áraink megtekintéséhez látogasson el websopunkba, vagy lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén.

Bútorszövet szolgáltatásaink

Arany Fotel bútorszövet

Bútorszövet vásárlás

Az Arany Fotel budapesti üzletében lehetősége van kiválasztani és megvásárolni az Önnek tetsző bútorszövetet, majd saját asztalos-kárpitos szakemberrel elkészíttetni a bútort. Munkatársainkkal arra törekszünk, hogy szolgáltatásunk minél értékesebb legyen: segítjük megtalálni azt az anyagtípust és színváltozatot, ami a legjobban illeszkedik az enteriőrhöz és a bútor kinézetéhez egyaránt. Lakberendezői tapasztalatainknak köszönhetően mindegyik belsőépítészeti stílust jól ismerjük. Minimál, polgári, mediterrán, antik vagy akár retro hatású tér esetén is tudunk tanácsokat adni és anyagot ajánlani.

bútorszövet fajták

Teljeskörű kárpitozás egyedi bútorszövettel

A bútorok javítása, felújítása, de akár az egyedi bútorkészítés is rengeteg szervezéssel jár: lakberendező, asztalos és kárpitos mester is kell a folyamathoz. Kárpitozás szolgáltatásunkkal ezt a terhet vesszük le ügyfeleink válláról: a bútorszövet kiválasztásától kezdve az elkészítésen át a szállításig mindent elintézünk Ön helyett.

Üzletünkben, valamint helyszíni felmérés alapján is szívesen készítünk árajánlatot: keressen minket elérhetőségeinken vagy kérjen ajánlatot online!