Francia ágy kárpitozás

Új kárpit új ágy

Ágy kárpitozás Budapesten

Legyen a francia ágy kárpitozás bármekkora méretű vagy stílusú bútordarabnak, az Arany Fotel csapatára minden aggodalom nélkül rábízhatja elhasználódott fekhelyét. Hatvan év tapasztalattal állunk neki a megbízásnak, aminek eredménye egy olyan franciaágy lesz, amely után legalább 15-20 évig újra megfelelően, gyönyörű megjelenéssel szolgálja tulajdonosát. Franciaágy felújítás gyorsan, hatékonyan, korrekt áron: ismerje meg referenciáinkat kérjen tőlünk ajánlatot!

francia ágy kárpitozás Budapest

Francia ágy kárpitozás az Arany Fotel Műhelyben: miért érdemes minket választani?

Hatalmas rutinnal rendelkezünk francia ágy felújítás területén

Az Arany Fotel 1957-ben nyitotta meg kapuit, és azóta is rendíthetetlenül újítja fel a székeket, készíti el az egyedi bútorokat, kárpitozza újra a franciaágyakat. Ez idő alatt nemcsak tökélyre fejlesztettük technikáinkat, hanem jó néhány belsőépítészeti stílussal is megismerkedtünk. Így minden francia ágy kárpitozás során az alapos munkavégzés mellé olyan szöveteket és kialakítási megoldásokat tudunk ajánlani, amelyek hitelesen tükrözik az Ön által kedvelt kor stílusjegyeit. Modern, art deco, retro, minimalista és számos egyéb irányzat legyen terítéken, biztosan azt kapja majd, amit előzetesen elképzelt.

Prémium anyagokat használunk francia ágy kárpitozás során

Anyagrepertoárunkat gondosan válogattuk ki, amely során az első követelmény minden esetben a kiváló minőség volt. Csakis így bizonyosodhatunk meg mi is, hogy időtálló lesz a francia ágy kárpitozása. A legkülönfélébb szövetek és alapanyagok közül válogathat, amelyeket előzetesen meg is tekinthet VII. kerületi boltunkban. Célunk a hosszútávú partneri kapcsolatok kialakítása a kölcsönös bizalom révén, ezt viszont csak makulátlan munkavégzéssel és kiváló matériák felhasználásával lehet elérni.

Helyszíni felmérést is végzünk

Az olyan nagyobb méretű bútorok kárpitozásánál, mint a franciaágy, jogosan merülnek fel kérdések ügyfeleink részéről. Szolgáltatásunk keretén belül csapatunk házhoz megy, és a helyszínen felméri Önnek a fekhely állapotát. Ezután bútor kárpitos munkatársaink elkészítenek egy pontos árajánlatot, amelynek elfogadása után el is szállítjuk műhelyünkbe az elhasználódott franciaágyat. Az előre megbeszélt dátumra elvégezzük a ránk bízott feladatot, majd vissza is szállítjuk felújított bútorát. Természetesen a szállításért és a helyszíni felmérésért nem számítunk fel semmit.

Széleskörű szolgáltatási paletta

Ha esetleg más bútorai is felújításra szorulnának, netán új, egyedi bútor ötlettel állna elő, akkor is számíthat szakértelmünkre. Szolgáltatási repertoárunk a francia ágy kárpitozás mellett magában foglalja pl. az egyedi bútorok gyártását, kanapé áthúzást és egyéb bútorok kárpitozását, restaurálást vagy akár lakberendezési tanácsadást és tervezést. Minden általunk elvállalt feladatot A-tól Z-ig teljeskörűen és nagyfokú szakértelemmel hajtunk végre.

 

Kedvező francia ágy kárpitozás árak

A francia ágyak kárpitos költségeit az ajánlatkérést és a helyszíni felmérést követően tudjuk pontosan kiszámítani. A kárpitozás árát leginkább az határozza meg, hogy mekkora maga az ágy, mennyi anyagra lesz szükségünk hozzá.

franciaágy felújítás minőségi anyagokkal

Ön is szeretné felújítani régi vagy elhasználódott francia ágyát? Akkor bátran keresse segítőkész kollégáinkat: lépjen velük kapcsolatba!