Szék kárpitozás

Használt bútorból új

Szék kárpitozás Budapesten

A szék kárpitozás az a folyamat, amikor a kárpitos a széket párnázzam kárpittal bevonja, illetve szükség esetén feldíszíti és zsinórozza. A dolog azonban ennél kicsit bonyolultabb, miután több előre nem várt probléma is felmerülhet a munka során, ezért fontos a megfelelő szakértelem. Az Arany Fotel csapata immár több, mint hatvan évnyi tapasztalatának köszönhetően gyorsan és minden igényt kielégítően végzi el elhasználódott vagy felújítani székének kárpitozását: ismerje meg szolgáltatásunkat és kérjen tőlünk ajánlatot!

szék kárpitozás Budapest

Szék kárpitozás az Arany Fotel tapasztalt gárdájától: miért minket érdemes választani?

Szék áthúzás prémium bútorszövetekkel és alapanyagokkal

Célunk olyan minőségi szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek, amivel sokáig meg lesznek elégedve. Ehhez minőségi munkavégzés és kiváló bútorszövet anyagok szükségesek, így csapatunk nem is elégszik meg kevesebbel munkájuk során. Az általunk használt szövetek, szivacsok, felületkezelő anyagok és szükség esetén rugók egytől egyig gondosan kiválogatott kellékek. Amennyiben minket bíz meg a széke kárpitozásával, legalább másfél-két évtizedig nem kell újra felújítani.

Helyszíni felmérést is vállalunk

Ha Önnek nem áll módjában elfuvaroznia a javítani kívánt széket kárpitos műhelyünkbe, munkatársaink szívesen házhoz is mennek. Ilyenkor felmérjük az ülőgarnitúra állapotát, elkészítünk egy árajánlatot, majd a saját járművünkkel elszállítjuk székét vagy székeit. A szék kárpitozás ár függhet a választott anyagoktól, a felújítás mértékétől, az ülőbútor méretétől és típusától, valamint a székek számától is. Azonban minden esetben elmondható, hogy kedvező ár-érték arányú szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek.

Gyors és precíz szék kárpitozás

Miután hatalmas rutinnal büszkélkedhetünk, összeszokott csapatunknak nem okoznak gondot a legkülönfélébb kárpitos megbízások sem. Gyorsan és nagy mennyiségben vagyunk képesek elvégezni a székek kárpitozását, miközben egy cseppet sem áldozunk fel a minőségi munkavégzés oltárán. Ezen célért szaktudásunkra, valamint hagyományos kárpitozási technológiáinkra támaszkodunk, amelyek az évek során bizonyították eredményességüket.

Amennyiben az Arany Fotelre bízza bútorának felújítását, az ötletektől és előzetes tervezéstől kezdve a kivitelezésig mindent nyugodt szívvel ránk bízhat. Miután elkészültünk székének kárpitozásával, vissza is szállítjuk azt Önnek igény szerint. Ilyenkor sem a fuvardíjat, sem pedig a helyszíni felmérést nem számoljuk fel extra költségként.

A szék újrakárpitozása nem az egyetlen trükk a tarsolyunkban

Nem csupán a szék kárpitozáshoz értünk: bútorfelújítási és bútorgyártási szolgáltatások egész sorát kínáljuk ügyfeleinknek Az egyéb bútorok kárpitozásától kezdve a függöny varráson, egyedi bútorok készítésén át a bútor restaurálásig mindent pontosan határidőre elvégzünk. Miután pedig ismerünk jó pár építészeti stílusirányzatot, így segíthetünk Önnek kiválasztani a kívánt designban a megfelelő anyagokat és szöveteket.

Kedvező francia ágy kárpitozás árak

A kárpitozás árát leginkább az határozza meg, hogy mekkora maga a szék amelyre új huzat kerülne. A szék kárpitozásának pontos költségeit az ajánlatkérést illetve a helszíni felmérést követően tudjuk pontosan kiszámítani. 

egyedi szék kárpitozás

Ön is szeretné felújítani régi vagy elhasználódott székét? Ez esetben keresse segítőkész kollégáinkat: lépjen velük kapcsolatba!