Kárpitos műhely, bútor kárpitozás

Kanapék, fotelek, székek, különböző egyedi bútorok kárpitozása, kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával.

Bútor kárpitos vállalkozás

Az Arany Fotel kárpitos műhely 1957-ben indult útjára: célunk alapításunk óta is a minőségi, színvonalas bútorok gyártása. Üzletünkben kanapékat, foteleket és különféle székeket kárpitozunk minőségi bútorszövetek és prémium alapanyagok felhasználásával. Ismerje meg kárpitozás szolgáltatásunkat és kérjen ajánlatot online!

kárpitos Budapest

Miért válassza az Arany Fotel kárpitozás szolgáltatását?

Minőségi bútorszövet kínálat:

VII. kerületi boltunkban többezer fajta anyagból választhatja ki az Ön ízlésének megfelelő anyagot, melyek nagy részét a legjobb európai gyártóktól szerezzük be. A tökéletes anyag megtalálásában lakberendező kollégánk áll ügyfeleink rendelkezésére nyitvatartási időnkben.

Gyors munkavégzés:

Az évtizedek során összeszokott csapatunk gyorsan és nagy kapacitással tudja teljesíteni akár az egyedi megrendeléseket is. Magánszemélyek, közületek és múzeumok számára is vállalunk javítást, restaurálást és egyedi bútorkészítést.

Teljeskörű bútor kárpitos munka:

Szolgáltatásunkkal A-tól Z-ig átvesszük Öntől a bútorfelújítással járó terheket. Csapatunkban asztalosok, kárpitosok, lakberendezők is dolgoznak, ezért az ötleteléstől kezdve a kivitelezésig mindent ránk bízhat. A kárpitozás során a bútorszállításért és a helyszíni felmérésért nem számítunk fel extra díjakat.

A legjobb alapanyagokat használjuk:

Célunk, hogy olyan tartós bútorokat készítsünk ügyfeleinknek, melyeken nem látszik meg az idő vasfoga az évek múlásával se. Az általunk használt rugók, szivacsok, felületkezelő anyagok is mind felső kategóriások, ezért a kezünk közül kikerült bútorokat csak 15-20 év elteltével kell javítani.

Minden fajta bútorhoz értünk:

Több mint 6 évtized alatt jelen voltunk jó néhány belsőépítészeti stílus virágkoránál és testközelből figyelhettük a bútordivat változását. Jól ismerjük az egyes hatások jellegzetességeit, melyekhez több színben és mintában is tudunk bútorszövetet ajánlani. Modern, retro, art deco, vintage és muzeális antik (barokk, szecessziós, rusztikus anyagok) bútorokkal is foglalkozunk.

Kárpitos mester

Kárpitozás árak

A kárpitozni kívánt bútorok esetében kizárólag háznál vagy az üzletben történt személyes találkozó után tudunk részletes árajánlatot készíteni. Segítünk felújítani bútorait: kérjen tőlünk ajánlatot online!

Bútor kárpitozás 63 év tapasztalatával

szakértő bútor kárpitozás

Kanapé kárpitozás:

A nagyobb méretű bútorok kárpitozásával kapcsolatban merül fel a legtöbb kérdés ügyfeleink részéről. Csapatunkkal helyszíni felméréshez házhoz megyünk és megbeszéljük Önnel elképzeléseit, valamint felmérjük az ülőgarnitúra állapotát. Bútor kárpitos munkatársaink ezután elkészítenek egy árajánlatot, majd saját teherautónkkal elszállítjuk a felújítani szánt bútort. Miután az előre egyeztetett dátumra elkészültünk, értesítjük Önt és vissza is visszük a kanapét otthonába egy alkalmas időpontban. A kanapék esetében kanapévédő huzatok elkészítésére is van mód, hogy az új bútorszövet állapotát minél tovább megőrizzük.

bútor kárpitos szakember

Szék kárpitozás, fotel kárpitozás

Gyakoriak az olyan megkeresések üzletünkben, amikor valaki személyesen érkezik hozzánk elhasználódott székkel vagy fotellel, melyek felújításra szorulnak. Ilyen esetben helyben az üzletben állítunk össze egy árajánlatot miután közösen kiválasztottuk a tökéletes bútorszövetet. Természetesen csakúgy, mint a kanapék esetében szívesen házhoz megyünk, ha Önnek nem áll módjában elfuvarozni a bútorokat kárpitos műhelyünkbe.

Referencia munkáink

Felkeltettük érdeklődését szolgáltatásaink iránt? Lépjen velünk kapcsolatba!