Paszomány

Gyönyörű dekorációk egyedi bútorokra és függönyökre egyaránt

Paszomány zsinór

A paszományok eredetileg főúri ruhadíszek voltak, azonban idővel a berendezések dekorálására is elkezdték őket felhasználni a lakberendezésben. Az Arany Fotel kárpitos műhelyben mi is készítünk olyan egyedi bútorokat és függönyöket, melyeken jól mutat a paszomány. Ismerje meg termékeinket weboldalunkon vagy jöjjön el hozzánk üzletünkbe!

Címünk: 1077 Budapest, Izabella u. 37.

paszomány készítés

Miért érdemes az Arany Fotel kárpitos műhelyt választani?

Házhoz megyünk:

Legyen szó bútorkészítésről vagy függönyvarrásról, kollégáink házhoz mennek és ingyenes helyszíni felmérést végeznek Önnél. Szakértő munkatársaink ajánlatot tesznek arra is, hogy milyen mintájú paszományt érdemes díszítésként használni a belső tér hangulatától függően. Az elkészült bútorokat, függönyöket pedig térítésmentesen visszaszállítjuk, hogy Önnek ne kelljen műhelyünkből elcipelni a nehéz tárgyakat.

Bútorszakértő munka:

Az egyedi bútor készítés összetett folyamat, ezért csapatunk minden tagja kiveszi részét a bútorok készítése és felújítása során. Üzletünkben profi lakberendezővel egyeztethet, hogy milyen stílusú paszomány illik az Ön által elképzelt hangulathoz és a bútor vagy a függöny stílusához.

Fél évszázados tapasztalat:

Bútorszövet és kárpitos üzletünk az 1950-es évek óta működik Budapest belvárosában. A közel hatvan év alatt több ezer gyönyörű bútor került ki kezeink közül. Szívügyünk, hogy az olyan apró részletekre is megfelelő figyelmet fordítsunk, mint a dekorációk kivitelezése és elhelyezése a függönyanyagokon, bútorokon.

Paszomány múzeumok részére:

Az évtizedek alatt gyűjtött szaktudásunknak köszönhetően műhelyünkben múzeumok számára is készítünk és restaurálunk bútorokat, melyeket a stílusnak megfelelően díszítünk.

Paszomány árak

Ön is szeretne paszománnyal díszített bútorokat, függönyöket? Kérjen tőlünk ajánlatot gyorsan és egyszerűen!

paszomány bútorokra

Mikor érdemes paszományt készíttetni?

függöny paszomány

Függöny paszománnyal

Függöny varrás szolgáltatásunk során a selyemből, brokátból készült sötétítők esetében érdemes megfontolni a különféle díszítések, mint a paszomány készíttetését is. Egy-egy ilyen dekorációs elemmel teljesen új hangulat adható az enteriőrnek. Műhelyünkben szívesen elkészítjük a függönyökkel egy időben a paszományt is és házhoz szállítjuk, függönykarnissal együtt felszereljük Önnek.

paszomány bútorokra

Teljesen egyedileg díszített bútorok:

Az egyedi bútorgyártás előnye, hogy egyszeri és megismételhetetlen berendezési tárgyak születnek. A díszített székek, fotelek és kanapék ára ugyan magasabb az áruházban kapható bútoroknál, de jóval időtállóbbak, gyakorlatilag egy életre szólnak. Ráadásul az izgalmas bútorszövet választékon kívül selyemből, brokátból készült paszomány mintát is készíthetünk az Ön által elképzelt bútorokra.

A paszomány kiválasztás menete

paszomány készítés menete 01

1. Lépés

Miután Ön ajánlatot kért bútorkészítésre vagy javításra, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és helyszíni felmérést végzünk.

paszomány készítés menete 02

2. Lépés

A megfelelő kárpit vagy függönyanyagot lakberendezői segítséggel választhatja ki üzletünkben, mellyel egyidőben azt is eldöntheti, hogy milyen színű és mintájú paszomány készüljön díszítésként.

paszomány készítés menete 03

3. Lépés

A paszományok elkészítése körülbelül 1-2 hetet vesz igénybe, azonban bútorkészítés vagy javítás esetén a folyamat tovább is eltarthat.

paszomány készítés menete 04

4. Lépés

Miután megrendelését elkészítettük, értesítjük Önt és egyeztetünk egy alkalmas időpontról, amikor házhoz szállíthatjuk a kész termékeket.

Nálunk kapható paszományok

Ön is szeretne paszománnyal díszített bútorokat, függönyöket? Kérjen tőlünk ajánlatot gyorsan és egyszerűen!