Egyedi bútor

Tartós egyedi bútorok megvalósítása, kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásval

Bútorok egyéni igényekre szabva

Az egyedi bútorok kifinomult stílust és különleges színt visznek otthonunkba. Ehhez azonban minőségi anyagfelhasználásra és precíz, gondos megmunkálásra van szükség. Legyen szó egyedi gyártású kanapéról, székekről vagy ágytámlákról, az Arany Fotel prémium szolgáltatást nyújt minden ügyfele számára a tervezéstől a kiszállításig. Egyedi bútor készítés megrendelés alapján: kérjen tőlünk ajánlatot!
egyedi bútor készítés kiszállítással

Egyedi bútor készítés az Arany Fotelnél: miért minket válasszon?

Egyedi bútorgyártás évtizedes tapasztalattal 

Csapatunk 1957 óta foglalkozik egyedi bútor gyártással Budapesten. Ez idő alatt számtalan használati bútor sikeres felújítása fűződik nevünkhöz. A restaurálás mellett kimondott szakterületünk közé sorolható az egyedi bútorok előállítása is. Keressen minket, ossza meg velünk elképzeléseit, mi pedig igyekszünk megvalósítani hőn áhított bútordarabját.

Egyedi bútor gyártás a tervezéstől a kivitelezésig

Bútor megrendelés során már a tervezőasztalnál számíthat szakértelmünkre. Igyekszünk az Ön által elképzelt berendezési tárgyat a lehető legpontosabban elkészíteni, miközben rendszeresen tájékoztatjuk a fejleményekről. Egy ajánlatkérés után mi megkeressük Önt, majd megbeszélünk egy alkalmas időpontot a személyes egyeztetéshez. Ezután munkához látunk, majd a bútor legyártása után ki is szállítjuk Önnek új berendezési tárgyát.

Minőségi egyedi bútor készítés

Az Arany Fotelnél kizárólag minőségi, az évek során kipróbált alapanyagokkal dolgozunk, amelyek évtizedekig hűen fogják szolgálni tulajdonosát. A bútorszöveteket, valamint kárpitos kellékeinket elismert európai gyártóktól rendeljük. A futószalagon gyártott bútorokkal ellentétben az általunk használt prémium francia, spanyol és német területről érkezett anyagok kiemelkedő tartósságot garantálnak. A különleges és egyedi mintázat pedig minden helyiség számára stílust és természetességet kölcsönöznek.

A füles fotel, illetve a kanapé esetében a hagyományos egyedi bútor gyártás eljárásaira támaszkodunk, vagyis rugóval és afrikkal dolgozunk. A kényelem növelése érdekében a székeket a sarok kanapéval együtt modern szivaccsal töltjük meg. Bár az egyedi bútor árak ugyan enyhén magasabbak a sorozatgyártott termékeknél, azonban a használati időt és dizájnt tekintve megtérülő befektetésnek minősülnek. A bútor árak elsősorban a felhasznált anyagok, a berendezési tárgy mérete, valamint a fajtája tekintetében változnak.

Széles szolgáltatási palettával várjuk ügyfeleinket

Amennyiben Önnek egyedi bútor mellett egyéb szolgáltatásra lenne szüksége enteriőrjének szebbé tételéhez, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. Legyen szó lakberendezésről, kárpitozásról, meglévő bútorok restaurálásáról vagy akár függönyök varrásáról, több, mint 60 év rutinnal nem okoz gondot semmilyen megbízás. Emellett forgalmazott termékeink – kárpitos kellékek, bútorszövetek, bútorok, paszományok, tapéták és függönyök – minőségét tekintve sem lesz oka panaszra.

egyedi bútorok gyártása ár

Egyedi bútor készítés árak

Az egyedi fotelek, kanapék és székek esetében kizárólag ajánlatkérés után tudunk a pontos költségekről tájékoztatást adni, hiszen a felhasznált anyagok, a bútor mérete és fajtája is fontos szempont.

Kik számára tökéletes választás egy Arany Fotel egyedi bútor?

  • Akik évtizedekben gondolkodnak berendezési tárgyak vásárlása esetén
  • A különleges építészeti megoldások enteriőrjéhez illeszkedő egyedi bútorokat keresőknek
  • Akik unják már a sorozatgyártott berendezési tárgyakat és kipróbálnának valami egyedit
  • Múzeumok és közületek korhű egyedi bútorzatának rekonstruálására antik, barokk és klasszicista stílusban is
egyedi bútorgyártás Budapest

Referencia munkáink

További kérdései lennének szolgáltatásunkkal kapcsolatban: Ez esetben keresse segítőkész kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!