Egyedi bútor készítés

Tartós egyedi bútorok megvalósítása, kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásval

Bútorok egyéni igényekre szabva

Egy ülőbútor esetében nemcsak a szép kinézet fontos: műhelyünkben egyedi bútor készítés során a színvonalas és tartós anyaghasználatra is odafigyelünk. Nálunk nem készül két teljesen ugyanolyan bútor, így ha különlegességre vágyik, nálunk biztosan megtalálja az ízlésének megfelelőt. Egyedi gyártású kanapék, székek, ágytámlák: kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűn!

egyedi bútor készítés budapesten

Egyedi bútorkészítés az Arany Fotelnél

Évtizedes bútor készítői tapasztalat:

Az Arany Fotel bútorszövet bolt 1957-ben nyitotta meg kapuit Budapesten. Az eltelt több mint 50 év alatt ezernyi használati bútort újítottunk fel. Azonban a számtalan restaurálás mellett egyedi bútor készítésben is kiemelkedők vagyunk, ezért garantáljuk, hogy az általunk megalkotott bútor egyedi éke lesz otthonának.

Ötlettől a kész bútorig:

Egyedi bútor gyártásakor az ötlet megbeszélésétől kezdve egészen a házhoz szállításig átvállaljuk az Ön válláról a feladatot. Ajánlatkérés után felvesszük Önnel a kapcsolatot és munkatársunk javasol Önnek egy megfelelő időpontot, amikor üzletünkben vagy otthonában átbeszélheti elképzelését lakberendezésben jártas kollégánkkal. Természetesen a folyamat alatt mindvégig tartjuk Önnel a kapcsolatot és a kész bútort házhoz is visszük egy előre egyeztetett napon.

Nagy kapacitás:

Csapatunkat számos kiváló asztalos és kárpitos mester alkotja, ezért szívesen vállalunk múzeumok és közületek számára is egyedi bútor készítést.

Tartós egyedi bútorok:

A futószalagon gyártott bútorokkal szemben az általunk alkalmazott alapanyagok és technikák több évtizedes használati időre alkalmasak. Füles fotel és kanapé esetében hagyományos eljárással, azaz rugóval és afrikkal dolgozunk. A székek és sarok kanapék azonban a magas komfortérzet érdekében modern szivacs töltettel rendelkeznek. Ugyan az egyedi bútorok ára magasabb a sorozatgyártott termékeknél, de ha a hosszú használati időt számításba véve megéri befektetni az egyediségbe. Az olcsóbban vásárolt sokszor silány színvonalú előre elkészített fotelek, kanapék sajnos gyakran már 5-8 év alatt cserére szorulnak, ráadásul a felújításuk se megoldható.

Minőségi alapanyagok:

A felhasznált kárpitos kellékeket és bútorszöveteket a legismertebb európai gyártóktól rendeljük. A francia, spanyol és német földről érkező anyagok nemcsak különleges mintázatúak és ritkák, de minőségük garancia a bútoraink tartósságára is.

egyedi bútorok magas színvonalú gyártása

Egyedi bútor készítés árak

Az egyedi fotelek, kanapék és székek esetében kizárólag ajánlatkérés után tudunk a pontos költségekről tájékoztatást adni, hiszen a felhasznált anyagok, a bútor mérete és fajtája is fontos szempont.

Kiknek érdemes egyedi bútort választaniuk?

  • Ha Ön tartós és évtizedekig kifogástalan állapotban használható ülőbútorokra vágyik, akkor az egyedi bútor gyártás megoldást jelenthet.
  • Különleges belsőépítészeti megoldásokhoz is megéri egyedi kivitelezésű bútorokat választani, melyek jobban illeszkednek az enteriőr hangulatához.
  • Természetesen múzeumok esetében is előfordulhat, hogy korhű bútorokat kell gyártani: szolgáltatásunkkal antik, barokk és klasszicista stílusú bútorok is rendelhetők.
egyedi bútorok

Referencia munkáink

Egyedi bútor készítés helyszíni felmérés alapján: adja le egyszerűen oldalunkon ajánlatkérését!