Függöny anyag

Gyönyörű egyedi függönyök, melyek tökéletesen illeszkednek lakásunk stílusához

Különleges függönyök

Az otthonunk elrendezéséhez, színeihez passzoló függöny anyag kiválasztása nem egyszerű feladat. Mi az Arany Fotelnél helyszíni felméréssel segítünk az enteriőr stílusához tökéletesen illeszkedő függöny anyag megtalálásában: ismerje meg a nálunk kapható termékeket!

függöny anyag kínálat

Függöny anyag választék az Arany Fotelnél

Különleges kínálat:

Üzletünkben olyan kelmékkel dolgozunk, melyek nem találhatók meg minden méteráru kereskedésben. Szolgáltatásunk részét képezik az egyedi mintázatú és tapintású függönyök. Sötétítő függöny anyag felhozatalunkban legnépszerűbbek a selyem, festett valamint hímzett selyemmuszlim, brokát, voile és organzák. Azonban azoknak a vásárlóknak sem kell megijedniük, akik elsősorban fényáteresztő függönyt képzelnek el otthonukban. A modern hatást különleges len, juta vagy pamut anyagokkal is el lehet érni a jó fényviszonyok megtartása mellett.

Helyszíni felmérés:

Ha Ön nem biztos benne, hogy a meglévő bútorokhoz és a lakberendezési irányokhoz milyen típusú függöny anyagot érdemes beszereznie, akkor kollégáink házhoz mennek és segítenek a kiválasztásban. Belsőépítész munkatársunk tanácsokat ad a színek és matériák kombinálására, hogy a végeredmény tökéletes legyen és a lehető legnagyobb mértékben hasonlítson az Ön elképzeléseihez.

Elismert európai beszállítók:

A boltunkban elérhető függöny anyag nagy része a piacon legismertebb európai importőröktől származik. A francia, spanyol és német területekről érkező drapériákat üzletünkben tudja megtekinteni személyesen.

Függöny anyag árak

A függöny anyag árakat ajánlatkérést követően tudjuk pontosan egyeztetni Önnel, hiszen a méretek és az anyag típusa is meghatározó tényezők az árkalkuláció során.

különleges sötétítő függöny anyagok

Teljeskörű függöny készítés szolgáltatás

Az Arany Fotelnél a függöny anyag kiválasztása után lehetősége van függöny készítés szolgáltatásunkat is igénybe venni:

függöny készítés menete 01

1. Lépés

Ajánlatkérést követően először külső felmérést végzünk, amikor munkatársunkkal egyeztetheti elképzeléseit. Kollégáink felmérik a nyílászárók és a karnisok méretét, elhelyezkedését, míg Ön lakberendezőnkkel eldönti a függöny anyagát és színét.

függöny készítés menete 02

2. Lépés

A megbeszéltek alapján néhány munkanapon belül el is készítjük a függönyöket. Természetesen minden terhet leveszünk az Ön válláról: a megvarrt függönyöket házhoz is szállítjuk és szakszerűen felszereljük őket a helyiségekben.

függöny készítés menete 03

3. Lépés

Külön kérésre rendszeresen elvégezzük a függönyök tisztítását is. Speciális tisztítószereinknek köszönhetően a különleges anyagok nem fakulnak meg, frissek és ragyogók lesznek. Önnek nem muszáj elvégeznie a macerás függönymosást, nyugodtan bízza ránk a feladatot és függönyei hosszú éveken keresztül vadonatújnak fognak kinézni.

Függöny anyagaink

Ön is gyönyörű, különleges függöny anyagra vágyik? Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot egyszerűen!