Lakberendezés, tanácsadás

Ötletek valódi szakemberektől a lakás tökéletes megjelenéséhez

Arany Fotel 
lakberendezés

Legyen szó egy belvárosi kis lakásról, vagy egy több száz négyzetméteres családi házról, megfelelő szakértelemmel bármilyen nagyságú ingatlanban ki lehet alakítani exkluzív és otthonos kényelmet. Lakberendezés során segítünk Önnek olyan lakhelyet teremteni, amiben hosszú távon jól érezheti magát: ismerje meg szolgáltatásunkat és referenciamunkáinkat!

profi lakberendező

Miért válassza az Arany Fotel lakberendezés tanácsadását

Szakértők segítségét veheti igénybe:

Csapatunkban Vigh Ildikó lakberendező, belsőépítész gondoskodik az Ön igényeihez, elképzeléseihez leginkább illő enteriőr megtervezéséről. A kisebb feladatoktól egészen a bútorválasztásig bármiben kérheti segítségünket: mi maximális szaktudásunkkal valósítjuk meg igényeit.

Helyszíni felmérés:

Az Arany Fotel Lakberendezés teljeskörű megoldást nyújt Önnek saját otthonában. Ajánlatkérés után felvesszük Önnel a kapcsolatot és rugalmasan leegyeztetünk egy megfelelő időpontot, amikor megfelelő a lakberendezési lehetőségek átbeszélése a helyszínen. Ezután a gyakorlatban is elindulhatnak a szépészeti folyamatok.

Ötletes, egyedi megoldások:

Egy gyönyörű egyedi készítésű bútor teljesen új hangulatot tud adni az enteriőrnek. Csapatunk személyre szabott megoldásokat nyújt, ha Önnek is a különleges részletektől válik igazán otthonossá a tér.

Ha csak tanácsadásra van szüksége:

Mi jól ismerjük a különböző lakberendezési stílusokat, ezért, ha csak egy kis útmutatásra lenne szüksége, akkor is szívesen fordulhat hozzánk lakberendezés tanácsadás formájában. Vintage, modern, indusztriális, minimalista és skandináv otthondíszítésben is otthonosan mozgunk, ezért számunka a dizájnbeli különbségek nem jelentenek akadályt. Szolgáltatásunkat akkor érdemes igénybe venni, ha a tér felfrissítése a fő irány.

Lakberendezés árak

Árainkat a lakberendezéshez csak az ajánlatkérés után tudjuk pontosan kiszámítani. Kedvező ár-érték arányú szolgáltatást kínálunk, melynek keretében megalkotjuk álmai otthonát.

tanácsok lakberendezéshez

Komplett belsőépítészeti megoldások

Műhelyünkben nemcsak tanácsokat tudunk nyújtani, hogy milyen típusú bútorok és drapériák illenek otthonába, de el is tudjuk készíteni azokat. Profi kárpitos és asztalos mesterekkel dolgozunk együtt, akik felújítják vagy elkésztik az Ön által megálmodott bútorokat:

• Óriási bútorszövet kínálatunkból több mint 300 féle anyagból választhatja ki az Önnek leginkább tetszőt.

• Az általunk készített és felújított bútorok hosszú éveken keresztül használhatók, ami az egyedileg gyártott bútorok legnagyobb előnye. Lakberendezés után még 10-15 évig probléma nélkül az enteriőr díszei lesznek foteljeink, székeink, kanapéink.

• Szeretett bútorát nem kell azonnal kidobnia: lakberendező kollégánk szívesen ad tanácsokat, hogy lehet megfelelően felújítani egy régi fotelt, ülőgarnitúrát, kárpitosaink pedig kivitelezik az ötletet.

• A bútorokon kívül különleges kelmékből készült függönyöket is varrunk, sőt, szolgáltatásunk során a helyszínre szállítjuk és fel is rögzítjük Önnek karnissal együtt.

lakberendezés tanácsadás igénybevétele

Referencia munkáink

Felkeltettük érdeklődését egy kényelmes, egyedi otthon iránt? A lakberendezést szakértőkre is bízhatja: vegye fel velünk a kapcsolatot!