Kanapé áthúzás

Kanapé újrahúzása kizárólag minőségi anyagok felhasználásával

Kanapé áthúzása Budapesten

Amikor szeretett kárpitozott ülőbútorunkat már megtépázta az idő és a sokéves használat, de nem szívesen válnánk meg tőle, az egyetlen megoldás a kanapé áthúzás. Így tovább élvezhetjük a széket, fotelt vagy kanapét régi pompájában, a már megszokott kényelem mellett. Aprólékos és nagy gonddal végzett ülőgarnitúra áthúzás az Arany Fotel mestercsapatától: kérjen tőlünk ajánlatot!

gyors kanapé áthúzás

Kanapé áthúzás az Arany Fotelnél: miért minket válasszon?

Teljes körű kanapé áthúzás profi szakemberektől 

Az Arany Fotel profi és tapasztalt kárpitos mesterei több évtizedes rutinnal rendelkeznek kanapé áthúzás terén. Ez idő alatt számtalan sikeres ülőgarnitúra kárpitozása fűződik a nevükhöz, amely során megbízható, hagyományos technikákat alkalmaznak. A kanapé áthúzásánál sem a szállításáért, sem pedig helyszíni felmérésért extra díjat nem számítunk fel.

Kiváló anyagokat használunk munkánk során

Budapest VII. kerületében található boltunkban Ön rengeteg bútorszövet anyag közül válogathat: kínálatunk még a legkényesebb ízlést is teljes mértékben kielégíti. Az összes általunk felhasznált matéria kiváló minőséggel bír, amelyek nagy részét elismert európai gyártóktól szerezzük be. Amennyiben Ön esetleg elveszne a hatalmas választékban, munkatársunk üzletünkben hatékony segítséggel szolgálhat megtalálni a tökéletes kárpitanyagot.

Gyors ülőgarnitúra áthúzás

Az évtizedek alatt kárpitos csapatunk dinamikusan és körültekintően elvégez minden kanapé és egyéb bútoráthúzást a kívánt anyaggal. Legyen szó egy vagy több bútorról, gond nélkül megbirkózunk minden feladattal. Ennek értelmében nyugodtan fordulhatnak az Arany Fotelhez magánszemélyek, múzeumok és egyéb közületek egyaránt.

Bármilyen bútor kárpitozása esetén fordulhat hozzánk

Vállalkozásunk nem pusztán kanapé áthúzás esetén tud szakszerű és minőségi szolgáltatást nyújtani. Legyen szó más bútorok kárpitozásáról, függöny varrásról, bútorok restaurálásáról vagy egyedi berendezési tárgy gyártásáról, mi könnyedén, professzionálisan és pontos határidőkkel dolgozunk. A már kész termékeink között is széles a választék, a különféle kárpitos kellékektől a bútorokon és azok szövetein át egészen a tapétákig, függönyökig és paszományokig minden. A vásárlás során minden ügyfelünknek személyesen segítünk, hogy a legideálisabb megoldás mellett sikerüljön dönteni.

ülőgarnitúra kárpitozás ár

Kanapé áthúzás árak

A pontos költségekről kizárólag ajánlatkérés után tudunk tájékoztatást adni, hiszen tudnunk kell milyen paraméterekkel rendelkezik az adott kanapé.

Ülőgarnitúra áthúzása vagy új bútor vásárlása: melyik éri meg jobban?

A kanapé áthúzás szolgáltatás igénybevétele mögött két ok szokott meghúzódni: az első, hogy a tulajdonos és ülőgarnitúrája között érzelmi kötelék van, és nem szeretné kidobni azt lomtalanításkor. A másik ok pedig, hogy nem szeretnénk befektetni egy új bútor vásárlásába, és inkább a kedvezőbb kanapé áthúzás árak mellett tesszük le voksunkat.

A megfelelően kivitelezett kanapé áthúzás után még sokáig kiváló állapotban használhatjuk kedvelt bútordarabunkat. Ehhez strapabíró és minőségi alapanyagok felhasználásával, valamint precíz munkavégzés szükséges. Nem érdemes a matériákon spórolni, mivel az olcsóbb matériák általában 2-3 év után megrepedeznek, kifakulnak és felszakadnak. Egy szövet vagy bőr ülőgarnitúra áthúzása prémium anyagokkal viszont még legalább 10-15 év zavartalan igénybevételt garantál.

kanapé áthúzás Budapesten

További kérdései merültek fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Keresse segítőkész kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!