Luxus tapéta

Exkluzív minőségű fali tapéták a lakás bármely részére

Fali tapéták

Az enteriőr szépségét a gyönyörű függönyök, a minőségi bútorok és a falak textúrája is emeli. Luxus tapéta kínálatunkban igazán különleges díszítéseket, anyagokat és színeket találhat. Üzletünkben segítünk kiválasztani az elképzeléséhez tökéletesen passzoló mintát is. Ismerje meg a különleges Arany Fotel fali tapétákat!

luxus tapéta kínálat

Az Arany Fotel luxus tapéta előnyei

Tartós fali burkolatok:

Termékeink mind kiváló minőségűek és a felhelyezés után hosszú éveken keresztül díszítik otthonát. Nem kell félnie, hogy megfakulnak a napfénytől, sem attól, hogy idejétmúltak lesznek. Egyedülálló megjelenésükkel örökké divatossá teszik a belső teret.

Különleges tapéta mintázatok:

Nehéz manapság olyan dekorációs elemeket találnunk az otthonunkba, melyek valóban ritkán látottak és nem jönnek szembe velünk minden második ismerősünknél. A barokk hatású, arannyal átszőtt vagy épp fényes hatású darabok levél- és brokát díszítéssel is elérhetők.

Exkluzív megjelenés bárhol a lakásban:

Falburkolataink alkalmasak a teljes fal burkolására vagy csak díszítésként a helyiség egyik részében. A hálószobában és a nappaliban is jól mutatnak, de ha Ön már az előtérben igazán lehengerlő stílust szeretne elérni, akkor ott is el tudjuk képzelni a luxus tapétákat.

Európai minőség:

Csakúgy, mint a kárpitozáshoz használt bútorszöveteink, a luxus tapéta választékunk is a legnagyobb európai gyártóktól érkezik Olaszországból, Németországból és Franciaországból. Az katalógusunk és az üzletünkben megtalálható minták alapján élőben tudja kiválasztani a tökéleteset.

Akár múzeumok részére is kiváló:

Kastélyok renoválása során, illetve korhű múzeumok kialakításakor is remekül használhatók falburkolásra barokk stílusú tapétáink. Üzletünkben szívesen lebonyolítjuk intézmények nagyobb megrendeléseit is.

tapéták különleges mintázattal

Tapéta árak

Ha Ön is érdeklődik tapétáink iránt, akkor üzletünkben vagy a személyes megtekintés alkalmával árajánlatot is tudunk készíteni. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Miért válasszon minket?

szakértő bútor kárpitozás

Óriási tapasztalat

Csapatunkkal több, mint fél évszázada vezetjük kárpitos műhelyünket, ahol bútorkárpitozásban, egyedi bútor gyártásban és függönykészítésben is rengeteg tapasztalatot szereztünk. Kollégáink között ráadásul szakértő lakberendező is van, aki tanácsot tud adni az enteriőr szépítése során.

szakértő bútor kárpitozás

Személyes felmérés

Tapétát sem kell egyedül választania. Munkatársunk akár helyszíni felméréssel is segíti a folyamatot, tippekkel látja el Önt, hogy milyen hatású, színű és mintázatú falburkolat illik meglévő függönyeihez és bútoraihoz.

Ha Önnek is fontos, hogy egy szakértő csapat gondoskodjon otthona szépségéről, akkor lépjen velünk kapcsolatba személyesen vagy elérhetőségeinken keresztül!