Bútor restaurálás, bútor javítás

Régi bútorok új köntösben

Bútorok felújítása

Gyakran megesik, hogy egy régi, öreg bútortól nincs szívünk megválni, hiszen egy kis felújítás után még hosszú évtizedekig gyönyörködhetünk benne. Az Arany Fotel kézműves bútorrestaurálással és javítással foglalkozó családi vállalkozás: kérjen tőlünk ajánlatot, ha minőségi bútor javítót keres elérhet áron!

egyedi bútor restaurálás

A bútor javítás előnyei az Arany Fotelnél

Bútor javítás házhozszállítással:

Az Arany Fotelnél minden munkafolyamatot egy helyen látunk el, így Önnek nem kell szolgáltatóról szolgáltatóra járnia bútoraival. Kollégánk házhoz megy felmérni a bútort, majd ajánlatadás után az elszállítást és a kész bútor visszaszállítását is vállaljuk.

Óriási bútorszövet kínálat:

Azért is érdemes hozzánk fordulni bútorjavítás során, mert közel ezer különböző színű és mintájú bútorszövet alkotja kínálatunkat. Ön is biztosan megtalálja az ízlésének és a bútor dizájnjának megfelelőt, legyen szó antik vagy épp modern ülőgarnitúráról.

60 évnyi tapasztalat:

Első bútor restaurálás munkáinkat 1957-ben végeztük el, azóta elhivatottságunk a különleges bútorok iránt generációról generációra száll. Ugyan eszközeink és szemléletünk modernizálódott, mégis a régi szaktudásunkat fektetjük bele a javításba, hogy igazán időtálló bútorokat készíthessünk Önnek.

Felkészült csapat:

Az Arany Fotelnél egy szék vagy épp kanapé javításából a csapat minden tagja kiveszi a részét. Egyetlen felújítási munkán asztalos, kárpitos mester és szükség esetén lakberendező is dolgozik, hiszen a bútorok felújítása egy összetett folyamat. Az üzletben dolgozó munkatársaink pedig az ügyintézést egyszerűsítik le.

Minden stílust ismerünk:

A legújabb trendeken kívül muzeális, retro, indusztriális és egyedi bútorok javítását is ránk bízhatja. Megrendelőink között ezért magánszemélyeken kívül számos múzeumot és közületet is tisztelhetünk.

Kedvező bútor javítás árak

A bútor restaurálás költségeit csak az ajánlatkérést és a helyszíni felmérést követően tudjuk pontosan kiszámítani. A javítás árát meghatározza a bútor nagysága, a sérülések mértéke, az általunk használt technológiák valamint az is, hogy Ön milyen új bútorszövetet választ a kanapékra, székekre.

gyors bútor javítás

Mit végzünk el a bútor restaurálás során? 

teljeskörű bútorjavítás

Helyreállítjuk a bútor szerkezetét

Ügyfeleink gyakran keresnek meg minket olyan bútorokkal, melyek “egyszerű” kárpitozással nem hozhatók helyre. Ilyen esetben asztalos szakember először megerősíti a bútor lábait, karfáit, kicseréli az elrozsdásodott rugókat és az ülőke töltetét első osztályú anyagokkal.

függöny készítés menete 02

Kijavítjuk a sérüléseket a karfákon, lábakon

Az ütődések, karcolódások és a megkopott lakkozás sokat rontanak a bútor esztétikáján. Asztalos kollégáink új formát adnak a székeknek, kanapéknak, de akár még az ágyaknak is. Csiszolás után profi felületkezelő szerekkel ápoljuk a faanyagot.

függöny készítés menete 03

Újra húzzuk a bútorszövetet:

A bútor restaurálás utolsó lépése az új bútorszövet kiválasztása. Természetesen a kárpitos anyag nemcsak esztétikai szerepet tölt be, hanem meg is védi a bútort a mindennapi használattól. A tökéletes szövetanyag és minta kiválasztásában szakértői segítséget nyújtunk Önnek.

Felkeltettük érdeklődését bútor restaurálás vagy bútor javítás szolgáltatásunk iránt? Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!