Kárpitos kellékek

Kiváló minőségű kárpitoskellékek, bútorjavításhoz és egyedi bútorkészítéshez

Kárpitos kellékek boltja

Műhelyünkben megtalálhatók a legfontosabb kárpitos kellékek, melyekre egy kárpitos mesternek munkája során szüksége lehet. Mi magunk is ezeket az eszközöket használjuk bútor javítás és egyedi bútor készítés során, ezért kiváló minőségük felől nincs kétségünk. A színvonalas anyagok felhasználásával a bútorok használati ideje is kitolható

Jöjjön el üzletünkbe és válogasson minőségi termékeink közül!
Címünk: 1077 Budapest, Izabella u. 37.

minőségi kárpitos kellékek

Miért vásároljon az Arany Foteltől kárpitos kellékeket?

német kárpitos kellékek

Széleskörű tapasztalat

Műhelyünkben több mint 50 éve készítünk és restaurálunk bútorokat. A hosszú éveknek köszönhetően kitapasztaltuk az egyes anyagok és eszközök közötti minőségi különbségeket. Mi magunk is csak a legjobb kellékeket alkalmazzuk munkánk során és kizárólag ezeket kínáljuk budapesti üzletünkben.

személyes segítség a vásárlásban kárpitoskellékekhez

Személyes segítség a vásárlásban

Ha Ön nem tudja pontosan, hogy milyen típusú, fajtájú, színű kellékre van szüksége, akkor munkatársaink szívesen elkalauzolják műhelyünkben. Megválaszoljuk kérdéseit és az igényeknek megfelelő termékeket ajánljuk Önnek.

ismert kárpitos kellékek

Ismert termékek

Üzletünkben a kárpitos szakmában népszerű európai gyártók szerszámait, anyagait találhatja meg, melyek minősége kifogástalan és hosszú éveken át ékesítik majd az Ön által készített bútorokat.

Kárpitos kellék típusok az Arany Fotelnél

Legfontosabb termékeink mellett bútorlábak, cérnák és többféle kialakítású kárpitostű is megvásárolható kínálatunkból.

német kárpitos kellékek

Minőségi tömőanyagok és rugók:

A bútorok kárpitozásakor is érdemes minőségi és időtálló tömőanyagokat használni, hiszen ez adja meg az ülőbútor alakját. A modern bútorok felújítása, készítése során szükséges fém hullámrugó, habszivacs és vatta is elérhető. Emellett műhelyünkben az antik darabok restaurálásához nélkülözhetetlen afrik, kártolt vlies és előrendelésre lószőr töltőanyagok is megtalálhatók. Az anyag típusától függően előre vágott méretre és súlyra (grammra vagy például afrik és szőr esetében kilós kiszerelésben) is megvásárolhatók a termékek.

Paszományok

Paszományok:

A bútorok és függönyök díszítéséhez kézzel készített paszományok is megvásárolhatók műhelyünkben. Rendeléstől számítva a paszományok, függönyrojtok és bojtok 1-2 hét alatt készülnek el, azonban egyedi bútor készítés során is kérheti, hogy paszomány mintával dekoráljuk a foteleket, székeket.

Díszszegek

Díszszegek:

A bútorkárpitozás, áthúzáshoz szükséges szegecsek többféle színben, formában és nagyságban kaphatók. A standard gombfej mellett virágmintás verzió is elérhető budapesti üzletünkben. Ön is megtalálhatja az igényeinek és a bútor stílusának megfelelő változatot.

Hevederek

Hevederek

Többféle szélességű és anyagú (a legismertebbek a juta és poliészter) hevederek alkalmasak modern bútorok készítésére és régi bútorok felújítására is.

További kárpitos kellékeink

Egyes eszközök csak előrendelésre elérhetők. Szívesen nyújtunk telefonon, e-mailen is tájékoztatást: keressen minket elérhetőségeinken !