Kézműves bútorok igényeire szabva 1957-óta.

Függöny

függöny varrás egyedileg

Függöny varrás, függöny készítés

Az enteriőrhöz passzoló függöny kiválasztása olykor rendkívül nehéz feladat. Nemcsak a megfelelő anyagtípus kiválasztásával, de a méretek számításával is könnyen meggyűlhet a bajunk. Mi levesszük ezt a terhet az Ön válláról: bízza ránk a függönyvarrást!

Ajánlatkérés

Egyedi függöny varrás az Arany Fotelnél

  1. Külső felmérés és házhozszállítás : kollégáink külső helyszínen felmérik a nyílászárókat és felveszik a függöny készítéshez szükséges méreteket, majd ajánlatot adnak. A kész függönyt házhoz is szállítjuk, így rengeteg időt spórolhat, ráadásul a méretek is biztosan tökéletesek lesznek.

  2. Óriási kínálat : üzletünkben több százféle anyagból tudja kiválasztani az Önnek megfelelő textúra és színkombinációt. Modern, minimalista, elegáns, de loft stílushoz illő függönyöket is tudunk készíteni széles felhozatalunknak köszönhetően.

  3. Különleges függöny anyagok : kínálatunkban izgalmas anyagú sötétítő és áttetsző függönyök találhatók. Exkluzív selyem, brokát, voile, festett és hímzett selyemmuszlin valamint organzák jellemzik állandó választékunkat. Azoknak a vásárlóinknak, akik még különlegesebb, de modern függönyre vágynak a pamut, juta és len anyagokat szoktuk ajánlani.

  4. Garancia : az általunk varrt függönyökre egy év garanciát vállalunk. A tartósságra a kiváló anyaghasználat és a szakszerű elkészítés jelenti a biztosítékot: az Arany Fotel függönyök nem fognak néhány éven belül kifakulni a napfénytől és a tisztítástól sem.

  5. Évtizedes tapasztalat : műhelyünkben 1957 óta foglalkozunk kárpitozással, bútorjavítással és függönykészítéssel. Több ezer gyönyörű függöny varrását végeztük el az évtizedek alatt, melyek között aligha volt két egyforma. Szolgáltatásunk nem a nagy méteráru szaküzletek példáját követi: az Arany Fotelnél egyedi és igazán tartós függönyöket készítünk, melyek hozzájárulnak az enteriőr szépségéhez.

  6. Európából importált függöny anyagok : a boltunkban elérhető függönyáru többsége francia, spanyol és német földről érkezik. A függöny fajtákat és az elérhető mintákat üzletünkben és katalógusunkban is meg tudjuk mutatni Önnek.

A függöny készítés menete

  1. lépés: az ajánlatkérést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és leegyeztetünk egy időpontot helyszíni felmérésre vagy egy találkozóra budapesti üzletünkben.

  2. lépés: a legfontosabb az otthona stílusához illő függönyanyag megtalálása és az anyagmennyiség helyes számítása. Lakberendező munkatársunk a függöny ötleteket ad a bútorok és a falak színe alapján és karnisfajtát is javasol Önnek.

  3. lépés: az előre egyeztetett elképzelés alapján néhány munkanap alatt el is készítjük a függönyöket. Szolgáltatásunk része, hogy a házhozszállítás során kompletten felszereljük Önnek a karnist és a függönyt.

  4. lépés: kérésre rendszeresen elvégezzük a függönyök tisztítását is. Szakértő kolléganőnk a szolgáltatás keretein belül házhoz megy a függönyökért, speciális tisztítószerekkel frissé és ragyogóvá varázsolja őket, majd vissza is rakja az ablakra. Önnek nem kell elvégeznie ezt a fáradságos munkát, bízza ránk a macerás függönytisztítást is. Hétköznap elvégezzük, amíg Ön a munkájával tud foglalkozni, a hétvégét pedig a pihenésre szánhatja.

Függöny varrás árak

A függöny varrás árakat csak az ajánlatkérés után tudjuk pontosan kiszámítani. Kedvező ár-érték arányú szolgáltatást kínálunk, melynek keretében nem csak anyagot biztosítunk, hanem időt is spórolunk Önnek.

Ön is szeretne tartós új függönyöket otthonába?
Kérje ajánlatunkat gyorsan és egyszerűen!

Ajánlatkérés