Kézműves bútorok igényeire szabva 1957-óta.

Egyedi bútorok

Időtálló, egyedi bútorok megrendelésre

Érdemes nálunk az anyagok "mögé" tekinteni, mert a sok keresés után most a legjobb helyre érkezett. A folyamatosan bővülő anyagkínálat mellett ugyanis egyedi bútorok gyártását is örömmel vállaljuk műhelyünkben, akár kép alapján. Így az Ön számára elkészített bútor tökéletes éke lesz otthonának mind színben mind pedig méretét tekintve. Kárpitos és asztalos mestereink munkája során a kényelem mellett a minőség is ugyanolyan fontos szerepet kap minden egyes darabnál.

A füles fotel, és füles kanapé gyártásnál hagyományos kárpitos technikákat alkalmazunk, rugóval, afrikkal kárpitozzuk. A szék, fotel, vagy sarokkanapé készítésénél rugós ülőfelületet, és magas minőségű szivacsokat használunk. Így bútoraink magas komfortfokozatúak, időtállóak. Franciaágy fejrészek, és falburkolati panelek is rendelhetők, akár mélytűzött (gombozott) vagy steppelt kivitelben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink tudják mit rejt a szép külső, így a szerezettel vagy akár a töltőanyaggal kapcsolatos kérdéseikkel is forduljanak hozzánk bizalommal. Amennyiben pedig a fentieknél gyorsabb megoldást keres eladó bútoraink közül is választhat.