Kézműves bútorok igényeire szabva 1957-óta.

Függöny anyag

Az otthonunk elrendezéséhez, színeihez passzoló függöny anyag kiválasztása nem egyszerű feladat. Mi az Arany Fotelnél helyszíni felméréssel segítünk az enteriőr stílusához tökéletesen illeszkedő függöny anyag megtalálásában: ismerje meg a nálunk kapható termékeket!

Ajánlatkérés

Függöny anyag választék az Arany Fotelnél

Különleges kínálat: üzletünkben olyan kelmékkel dolgozunk, melyek nem találhatók meg minden méteráru kereskedésben. Szolgáltatásunk részét képezik az egyedi mintázatú és tapintású függönyök. Sötétítő függöny anyag felhozatalunkban legnépszerűbbek a selyem, festett valamint hímzett selyemmuszlim, brokát, voile és organzák. Azonban azoknak a vásárlóknak sem kell megijedniük, akik elsősorban fényáteresztő függönyt képzelnek el otthonukban. A modern hatást különleges len, juta vagy pamut anyagokkal is el lehet érni a jó fényviszonyok megtartása mellett.

Helyszíni felmérés : ha Ön nem biztos benne, hogy a meglévő bútorokhoz és a lakberendezési irányokhoz milyen típusú függöny anyagot érdemes beszereznie, akkor kollégáink házhoz mennek és segítenek a kiválasztásban. Belsőépítész munkatársunk tanácsokat ad a színek és matériák kombinálására, hogy a végeredmény tökéletes legyen és a lehető legnagyobb mértékben hasonlítson az Ön elképzeléseihez.

Elismert európai beszállítók : a boltunkban elérhető függöny anyag nagy része a piacon legismertebb európai importőröktől származik. A francia, spanyol és német területekről érkező drapériákat üzletünkben tudja megtekinteni személyesen.

Teljeskörű függöny készítés szolgáltatás

Az Arany Fotelnél a függöny anyag kiválasztása után lehetősége van függöny készítés szolgáltatásunkat is igénybe venni:

  1. lépés: ajánlatkérést követően először külső felmérést végzünk, amikor munkatársunkkal egyeztetheti elképzeléseit. Kollégáink felmérik a nyílászárók és a karnisok méretét, elhelyezkedését, míg Ön lakberendezőnkkel eldönti a függöny anyagát és színét.

  2. lépés: a megbeszéltek alapján néhány munkanapon belül el is készítjük a függönyöket. Természetesen minden terhet leveszünk az Ön válláról: a megvarrt függönyöket házhoz is szállítjuk és szakszerűen felszereljük őket a helyiségekben.

  3. lépés: külön kérésre rendszeresen elvégezzük a függönyök tisztítását is. Speciális tisztítószereinknek köszönhetően a különleges anyagok nem fakulnak meg, frissek és ragyogók lesznek. Önnek nem muszáj elvégeznie a macerás függönymosást, nyugodtan bízza ránk a feladatot és függönyei hosszú éveken keresztül vadonatújnak fognak kinézni.

Függöny anyag árak

A függöny anyag árakat ajánlatkérést követően tudjuk pontosan egyeztetni Önnel, hiszen a méretek és az anyag típusa is meghatározó tényezők az árkalkuláció során.

Ön is gyönyörű, különleges függöny anyagra vágyik? Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot egyszerűen!

Ajánlatkérés